Post by saraldeolasi on Feb 16, 2022 22:35:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више бодова ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
굳
Зашто не бисте омогућили да све опције новчића имају могућност притискања и задржавања?
Игра је прилично кул иако ја прилично желим наруто у игри. Игра је такође прилично кул и колико има чудовишта и шурикена, не могу да престанем да играм. Буквално сваки пут када играм, будем као: ноице. Тако да наставите са одличним радом :Д Уреди: тако да се играм већ неко време и волео бих да се борбене мачке придруже одељку за кућне љубимце. Било би прилично цоол ако их све додате, иако је потребно много труда. Такође бих волео да дневни унос драгуља може бити много већи.
грешка која се спаја заједно ће постати шурикен нижег степена одговор: да ли разумете шта сам рекао? Рекао сам да ће спајање заједно постати НИЖИ разред шурикена, НЕ ВИШИ. Зато га зовем "баг".
Кроз превише ситуација покушаја и грешака, скоро сам одустао од мобилних игара. МНС2 је прилично добра игра за преузимање и покретање. Знам да постоји много наслова сличних стилу игре МНС2, али верујем да су то урадили мало боље од осталих. Добар посао, програмери. Једина ствар коју бих могао да приметим је да не постоји опција коју могу да пронађем да се ручно „пријавим“, само морам да сачекам око 10 минута да изгледа да се појави. Ох, и можда мало више оффлине злата. Хвала
Веома добра игра
Ова игра ће вас обасипати бесплатним програмима на почетку. Али главна превара су мисије. То је као да 10% "награда" када се мисија заврши пролази кроз систем. Као да вас игра ОПОРЕЗУЈЕ на надоградњу статистике/ставки. Веома је подмукао и никада га нећете приметити док вам не понестане ресурса да завршите другу мисију. Наравно, програмери морају да зараде новац путем трансакција. Али да ли је то поштен начин да се то уради? Тајним изостављањем награда мало по мало? Јок. Унинсталлин
Веома забавно, зависност вишег нивоа у куповини игара је досадна ако не желите да гриндујете. Чини се да време једноставно лети док гледате како зумирају звезде бацачице.
Дивна игра у мировању која ће вас заузети. Има лепу музику и заиста нема много новца за победу. Диван уметнички стил
Свиђају ми се нинџа звезде, графика и костими! У нади да ће једног дана од ових ликова направити обичан РПГ. Играње је једноставно. спојите и надоградите ствари које су најбоље за вас.
Просечно
Мислим да не постоји начин да научите како да играте ову игру, али осим тога да је била прилично добра
Држите оптиоб за друге основне надоградње стат
Заиста забавна игра! Искрено, осећам да вам баца превише бесплатних ствари и превише ствари на почетку и због тога је тешко ући у то у почетку, али када прођете криву учења, то је веома добра бесплатна игра! Не гура ми рекламе у грло.
Престаните да стално тражите повратне информације.
Здраво поново! Овај пут ћу посетити твоју игру! И свиђа ми се ажурирање!
Брзо постаје веома мрско без плаћања, огласи су у основи опциони и пристојна је забава док не налетите на зид за брушење. Одлична игра у чекаоници
Тбх стварно волим ову игру, тако је забавна и лака за играње, само бих волео да може бити и ван мреже
Merge Ninja Star 2 رول پلیئنگ qng
Не играм овакву игру, али ова игра се предомисли... Хвала вам на овој игри.. Заправо желим да оценим ово са 10 звездица, али Гоогле каже да је 5 звездица довољно 🤣🤣
Merge Ninja Star 2 Giochi di ruolo sms
Ахххх
Ако користите блуестацк да играте ову игру, речено је да хакујете, а затим затворите игру, ја користим блуестацк да играм ову игру месец дана, а онда су рекли да сам хаковао игру. У реду, престајем да губим време на ову игру
Добра игра !! Добра графика и добре награде! Нећете зажалити!
Направите надоградњу за рударење дијаманата максимални ниво 70 ниво 70 чини 0. секунди
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Role Playing jdya
Зашто само зашто
Ова игра је га[о
Свиђа ми се игра, али сам купио Ускрс за 10 долара и добио сам само костим. Дао ми је ресурсе на 2 секунде и они су нестали. Молимо решите. Ово је мој једини разлог за 3 звездице.
Лепа игра, али једина мана је то што напад и одбрана могу само да издрже
Добра, занимљива игра.
У реду је игра да прође време. Не знам зашто, али купио сам пакет без огласа
एहनस
Ова игра је тако сјајна! Неограничени шурикени ми помажу да добијем више оп шурикена, препоручујем да их преузмем!
Одлична игра! Веома заразна и добар провод! Иако бих волео да можете купити више надоградњи на велико, а не само напад и здравље:/
Забавно, добро, занимљиво 5.5
добар провод Вастер
Добра игра за доношење понављања.
Добра игра. Више волим то са тонама посла. Осим ако нисам пропустио, нинџа звезде би могле да користе дугме за аутоматско сортирање. Највише на врху....итд...
Забавна игра која лако повећава ниво, вредна вашег времена
. ..9ијј
Свиђа ми се игра, има много опција да наставим даље. Волео бих више где су вештине постављене.
Merge Ninja Star 2 Giochi di ruolo xdz
Дошао је до тачке у којој је спајање трајало предуго.
Све у свему, само леп расипник времена
Десило се нешто добро. Куповао сам ствари, а онда сам купио нешто и то ми је дало бесконачне звезде и направио све у једној секунди
Пристојан расипник времена. Ипак, било би лепо да се више минерали претварају у ниже
Одлична игра, препоручујем вам да играте ову. Постао сам тако јак за 1 сат
Ова игра је изненађујуће угодна
Свиђа ми се стил игре, а не ослањање на рекламе. Све у свему, сјајно је убити време док су сви заглављени код куће.
Искрено, свиђа ми се, али постоји ли проблем са основним бесплатним огласима? Стално пише да нема доступних огласа, али други огласи као што су злато и повећање брзине раде.