Post by saraldeolasi on Feb 16, 2022 22:26:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגדילים את המשאב ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
המשחק טוב, אבל בשבילי זה די קשה להפוך אותו. אבל כל השאר בסדר.
המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם לדעתי הפקדים הם נהדרים וכך גם כל השאר במשחק הזה דבר אחד שאני כן חושב הוא שאם אתה מקבל כמות מסוימת של נקודות בתחרות אז אתה צריך לפתוח סקייטפארק חדש.
זין עליכם
Fancy Pants Adventures Arkadne igre gth
פלאפל
דריפט לא אמור להיות קיים תן לי להבהיר את זה בהתחלה כי זה רק מבלבל שחקנים.. גם לתקן את מיקום המצלמה כי שחקנים ננעלים בעמדה שאין להם אפשרויות.. חוץ מזה יקפוץ תמיד מקסימום כי אני יודע למה שמישהו רוצה לקפוץ חצי אינץ' למעלה... תן אפשרות למהירות מקסימלית כי האופציה להיות מוכן לקפוץ היא עמדת המהירות.. משחק טוב בסך הכל אין באגים רק צריך שיפורים
זה משחק נחמד אבל דבר אחד, בבקשה הפוך את הפקדים לקלים יותר לשליטה, אולי תבדוק את המשחק שלך? אבל אני אתן 5/5 אם תעשה בקרות קלות יותר... תודה שקראת!
בהתחלה יש מסך שחור עם כתוביות מוזרות, אפשר לתקן את זה??
זה בסדר. אבל מה שאני שונא במשחק הזה הוא הפקדים, בכל פעם שאני מנסה לעשות היפוך עקב, במקום היפוך עקב אני עושה שוביט פופ. לתקן. ה. משחק .אתה. SILLY.BASTARDS....
Touchgrind Skate 2 Thể thao xdg
המשחק הזה מבאס אם היו עושים את הטריקים קלים יותר זה יהיה משחק חמישה כוכבים המשחק הזה מבאס וזה גרם לי לבכות את המשחק הזה צריך להחרים מחנות Play ואני לא יכול להבין למה ה-Kickflips המחורבנים כל כך קשים. נאלץ לדלג על אחד מהם, אבל זה לא היה ה-kickflip, כי הם עלולים להיות כל כך קשה
המשחק הזה מטלטל. הפיזיקה הטובה ביותר של כל משחק טלפון או סקייט. כל פארק הוא ייחודי ומהנה. אתגרים הם קשים. גם ביצי פסחא.....הגיעו איכשהו להחלקה על נקניקייה. וה-Hoverboard החדש הוא חינמי הוא הורג. תודה!
משחק טוב אבל משעמם בסוף דבר
חייתי
משחק טוב אבל לא הייתי נותן לי לעשות אף אחד מהטריקים אני לא יודע אם זה באג או משהו אבל זה מעצבן והגרפיקה גרועה כל הפריטים הטובים עולים כסף וזה לא נתן לי לזוז לפעמים אז אני אשב שם ומנסה לזוז אבל שום דבר לא קורה בסך הכל לא הייתי ממליץ
גרוע לא יכול לשחק עוצר כל שניה
זה היה המשחק האהוב עלי ביותר מאז שהתחלתי לשחק בו. אני אולי נראה משעמם במבט ראשון, אבל אחרי שאתה מתחיל לשחק בו, אתה רואה שיש עדיין עשרות טריקים שאתה יכול לעשות ועדיין לא גילית. המשחק הזה גם מאוד מרגיע ואתה יכול לשחק בו תוך כדי שיחה עם חברים או אם אתה צריך קצת חופש. למרות שאי אפשר לקבל הכל בחינם כאן, אני חושב שהמשחק מציע עסקה טובה בחינם ורוב הפארקים שווים את הכסף שלו!
אתה צריך לקנות הכל כדי לקבל דברים מגניבים ו-2 דולר עבור מפת סקייט ניידים זה משחק מהנה אבל יש חומת תשלום כל כך גדולה.
המשחק הזה טוב אבל כשהייתי ילד אני לא צריך לשלם אבל עכשיו אנחנו צריכים לשלם וזה 12.00$ (די יקר)
אני אוהב את המשחק הזה ואת כל מה שהוא עוסק בו אבל אני בהחלט חושב שהעובדה שאתה צריך לקנות מפות אחרות היא מגוחכת. אני מעדיף לצפות בפרסומות מאשר לשלם עבור מפה.
משחק טוב אבל צריך ללמוד איך לשחק בו...
טוב שאתה פשוט צריך לעשות את התרגול ולהתרגל לזה. אבל אני מסיר את זה כי אני די צריך לשלם כדי ליהנות. אתה צריך לשלם עבור מפות שונות ואני אפילו לא יודע אם זה מקוון אז זה משעמם אבל כיף שלמדתי, אבל אז להבין שלמדת לחינם.
משחק טוב אני משחק בו תמיד אבל במפות! אין שום סיכוי שתשלם כסף אמיתי ופתיחת הנעילה שלו תהפוך אותו לנעילה על ידי השלמת אתגרי מפות ראשונים ואז יהיה כיף יותר לשחק.
זה משחק נהדר אבל קשה מאוד לשלוט בו ולהזיז אותו ויש תקלות ודברים חיצוניים שנכנסים לתוך היה אז אם תוכל לתקן אותם זה יהיה נהדר
חסר עולמות
Touchgrind Skate 2 Športne igre noip
מצוין
אתה צריך לשלם עבור רמות אחרות והפקדים הם פאנקיים. לקח שעה לנסות ללמוד איך לעשות את זה ב-360 popshove. לא שווה לשלם עבור לוח/רמה אחרת
חרא משחק!!!!!
כל כך מוגבל, והבקרות לא טובות במיוחד. רוב המשחק נמצא מאחורי חומת תשלום.
חבל שלא מצאתי עולם חינם אחד
אני אוהב שאתה יכול לעשות טריקים לא מציאותיים שאני לא יכול לבנות במשחק הסקייטבורד הסופר מגניב שלי. אני לא אוהב שאי אפשר ללכת למפות אחרות בלי לשלם על זה כסף.
המשחק מדהים ונהניתי כל כך. עם זאת, העדכונים האחרונים שינו את המשחק. פעם הייתי פותח כל פארק ככל שאתה משתפר. עם זאת, המשחק nlw דורש כסף כדי לנסות פארקים חדשים שרגילים להיות בחינם.
דער בעסטער סקייטבאָרדינג שפּילערייַ פֿאַר אַנדרויד
Touchgrind Skate 2 اسپورٹس jsa
Touchgrind Skate 2 הורדה (se.illusionlabs.skate2) APK 1.6.1 מהמפתח Illusion Labs בחינם (Android). הגרסה האחרונה APK Touchgrind Skate 2.
קשה לשים את האצבע על החלק הימני של הלוח כדי להתקדם.
זה מדהים
אני אוהב את המשחק הזה שהוא כל כך מגניב. יש לו גרפיקה נהדרת ואתה יכול ללמוד מהאפליקציה הזו. החלקתי אבל לא הייתי טוב בזה. אבל כשהתחלתי לשחק במשחק הזה למדתי כל כך הרבה דברים. אני לא יודע איך מישהו ידרג את המשחק הזה מתחת ל-4 או 5
זה באמת חייב להיות המשחק האהוב עליי, יש לי את המשחק הזה במשך שנים ויש לי אותו בכל המכשירים האחרים שלי ואפילו קניתי חבורה של מפות ופתחתי את כל הציוד ואני מצפה לעדכונים בעתיד. אה כן אם מישהו קורא את הביקורת הזו כמעט שכחתי להגיד שאם אתה מוסיף חבורה של מדבקות נקניקיות ללוח שלך אתה מקבל לוח נקניקיות! זה ממש מגניב ואני שמח שהם הוסיפו את זה.
הפקדים קשים במיוחד ובגלל זה זה גרם לי למחוק את המשחק ורק רציתי אלטרנטיבה טובה של באג סקייט אמיתי, עכשיו אני מעדיף לשלם על זה
זו אפליקציה כל כך טובה להחלקה על אצבע! הרבה טריקים שאתה יכול לעשות אבל דירגתי את זה ב-2/5 בגלל שאתה מקבל רק מפה אחת להחליק עליה (המכשפה היא הכי מטומטמת) ואת השאר אתה צריך לקנות. אני עדיין פשוט משגע את זה 👍
נכון שהמשחק הזה גוזל זמן וזה טוב אבל יש דבר אחד שאני רוצה זה נקודת שרצים על הברזל מעל הקצה הרחוק של החצי פייפ במפה הראשונה
ניסיתי לשחק בו וכל הרמות עולות כסף אבל החצר האחורית אחת 🤦🤦
המשחק עצמו בסדר, אבל טחנתי את התחת שלי כדי להשלים כמה אתגרים קשים ולא לקבל פרס? צריך להיות לפחות תגמול כלשהו עבור כל אתגר, וכשתסיים עם כולם, אתה אמור להיות מסוגל להתקדם למפה אחרת.
משחק טוב אבל בבקשה בעדכון הבא פתחו עולם אחר
הייתי נותן למשחק הזה 5 כוכבים כי זה משחק ממש טוב. אבל המשחק הזה משתלם לשחק, אל תבין אותי לא נכון זה ממש כיף אבל אתה צריך לקנות את כל המפות והסקינים. אז אם לא אכפת לך לבזבז כמויות קטנות של כסף, משחקי הסקייטבורד האלה טובים בשבילך😁.
יכול להיות משחק מהנה וההתאמה האישית של הלוח היא מגניבה אבל הפיזיקה סופר מטורפת ומדי פעם תתחרפן כשעל רמפות או מסילות, ותגרום לך לכאב על איבוד קו או ניסיון להשלים אתגרים.
אני לא כל כך הבנתי איך משתמשים אהל זה כיף
כיף רצח בהתחלה (במיוחד לסקייטרים) המשחק מתחיל לחזור על עצמו אבל כן אתה קונה בכסף אמיתי ולדעתי זה לא שווה
זה משחק מהנה אבל הוא מזדקן מהר כי הצורך שלך לשלם על הכל הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לשחק רק במפה אחת מבלי לשלם על הכל.
משחק מדהים אבל הכל עולה כסף